Фасади от естествено дърво

Фасади с плоскости на Prodema

Дървените плоскости са с висока плътност и са съставени от ядро, изградено от целулозни нишки, напоени с фенолна смола – термоформовано и покритие от естествено африканско дърво, което е покрито с акрилна PVDF смола по специална формула, осигуряваща от една страна надеждна и трайна водоустойчива повърхност, а от друга гарантира стабилност на цветовете 3 след 6000 часа облъчване със ксенонова лампа, при норма от 3000 часа. Плоскостите са специално проектирани да бъдат устойчиви на химически атаки и са с т. нар. anti-graffiti повърхност.

 

GamaBuild изработва  дъбова обшивка /ламперия/ за външни условия със следните параметри:


Повърхностната обработка на детайлите за външна облицовка се извършва с материали за дървена дограма на водещи немски производители. Има богата възможност за избор на цветове.Производителят на лаковете дава 5 години гаранция на покритието, след което е желателно нанасянето на една ръка безцветен лак.

В зависимост от архитектурното решение, дъбовата обшивка може да покрива цялата фасада, да бъде само на места във вид на пана редувани с каменна облицовка или мазилка.

За обличане на специфични места – врати, прозорци и други се изработват по поръчка Г-образни первази или други детайли съобразно конкретната фасада.

GamaBuild изработва и монтира екстериорни дървени конструкции /перголи, навеси/ по проект на клиента или по собствен проект. Ценообразуването се извършва конкретно за всеки проект.