Сухо строителство – гипскартон

Сухо строителство - преградни стени, окачени тавани

 

 GamaBuild извършва:


GamaBuild работи с утвърдени марки марки гипскартон като Knauf, Rigips, ABS и др. Клиентът има думата при избора на конкретната марка, от наша страна ние ще Ви посъветваме за най-подходящия за Вашия случай материал. Гипсокартонът може да бъде водоустойчив или пожароустойчив. Какъв ще изберем зависи от Вашите изисквания. Предимствата на материала гипсокартон са безспорни – всичко става бързо, без мокри и мръсни процеси. Резултатът е естетична визия на разумна цена. С този метод на строителство се постигат и разнообразни интериорни ефекти, скриват се дефекти на грубото строителство, както и комуникации, които не е необходимо да са видими. В съчетание със зидарските услуги които предлагаме, Вие ще получите един завършен проект и визия, според Вашите изисквания, в кратки срокове.

 

Гипсокартонът намира широко приложение в сферата на строителството в последните години. Той се използва за направата на вътрешни преградни стени и други видове прегради за закрити пространства, окачени тавани и други. 

В някои случаи с полагане на гипсокартон се спестява грубото шпакловане на стените (тухлени, каменни, от итонг, стоманобетон и други) и се осигурява вътрешна топлоизолация. Във всички тези случаи плоскостите се монтират по подходящ начин, така че да са закрепени устойчиво.