Изработка на окачени фасади, алуминиева и ПВЦ дограма

GamaBuild е специализирана в изработката и монтажа на алуминиеви и PVC прозоречни системи, произведени с висококачествени машини и немските профили на THYSSEN, PROFILINK и WEISS PROFIL. Разполагаме със собствена производствена база в гр. Панагюрище с капацитет до 3000 м²/месец.

Фирмата предлага изпълнение на цялостни решения за фасадни ситеми на обществени, административни и жилищни сгради.

 

Алуминиева дограма и ПВЦ дограма

 

Можем да Ви предложим различни варианти за да намерим Вашият прозорец ! Изберете профил, стъклопакет, цвят, отваряемост, защитни мрежи, звукоизолация, топлоизолация, секюрити обков и др.

Отлична топлоизолация за дограма от К 1,3 W/m2 до К 1,0 W/m2
        Коефициентът на топлопроводимост определя способността на дограмата да предава топлина или сумата от топлинните загуби - нещо, от което до голяма степен зависят нашите сметки за отопление. Колкото по-малък е този коефициент, толкова по-малки ще са нашите загуби на топлина през прозорците.

Звукоизолация на дограма 
        Отлична звукоизолация на дограма може да се направи още по-добра с инвестиране в добре изолиращ стъклопакет – с две стъкла с различна дебелина или стъклопакет, на който едно от стъклата е триплекс. С тази комбинация във вашия дом шума на града няма да влиза, освен ако не го поканите.


Опция защита за дограма
        Обковът позволява допълнителна защита на дограмата от взломни действия - противовзломен обков. Това са допълнителни пъпки на заключване, които не позволяват на крадците да отворят прозорците и по този начин да проникнат във Вашия дом. Препоръчително е за последни и партерни етажи. 

Опция за автоматично проветряване на дограма

 

Окачени фасада

Най-добре съгласуваните решения, които изпълняват оптимално архитектурните и технологични изисквания към фасадите и покривните остъклявания, ще заемат централна роля. Ние  предлагаме уникална модулна програма по отношение на енергия, сигурност, автоматизация и дизайн, с която архитекти, проектанти и производители могат да изпълнят най-високите изисквания към окачените алуминиеви фасади колонно-гредови тип (пфостен-ригел фасада), структурен или елементен тип. Включително към тях се добавя и една разнообразна системна програма от интегрируеми отваряемости.

 

Зимни градини и покривни конструкции

 

Зимната градина е едно от онези подобрения, които биха направили нашия дом по-уютен и впечатляващ.

Или по друг начин казано: Зимната градина е прехода между околната среда и дома, границата между пейзажа и интериора на жилището.

Физически, зимната градина е съвкупност от стъклени плоскости и носещи конструкции от различни профили. Тя няма стени и осигурява пряка видимост към външното пространство. За свързването на фасадата с, покрива и пода, както и за ъглите се използват специални профили.