За нас

GamaBuild - е група от компании, които се занимават основно с инвестиции в недвижими имоти, управление и поддръжка на имоти / Property Management /, строителство и търговия. Цел на ръководството на компанията е разширяване на дейността й в различни държави от ЕС, като от 2010 година дружеството има свой клон в ФР Германия, където изпълнява различни обществено-значими обекти.

Основен предмет на фирмата е комплексно извършване на строително-монтажни и ремонтни работи в областта на сухото строителство и довършителните работи. От създаването на фирмата като основна дейност е залегнало проектиране и изпълнение на луксозни фасадни облицовки (фиброциментови фасади - ETERNIT, фасади от естествен камък, фасади от естествено дърво, фасади от алуминиеви композитни материали-ETALBOND),проектиране и изпълнение на жилищни обекти, ремонтни и възстановителни работи по обществени сгради, сухо строителство, всички видови довършителни работи и цялостно саниране.  

Фирмата разполага с високо квалифицирани работници, проектантски,  технически, финансов и управленски персонал. Численият състав на GamaBuild варира от 20 до 100 човека в зависимост от сезона, строителната програма, ангажираност и натовареност. Техническият персонал е квалифициран в изпълнението специфични фасади, метални и покривни конструкции, хидроизолации, довършителни работи в сгради, настилки, облицовки и замазки. Строителните работи по обектите се наблюдават, ръководят и управляват от специалисти /технически ръководители/ с голям трудов стаж в сферата на строителството с доказан опит и професионализъм.

Разполагаме с механизация и техника необходима за изпълнението на строително монтажните и ремонтни работи, като се стремим постоянно да я попълваме, увеличаваме и я обновяваме. Разполагаме със собствена база и автопарк със собствени служебни автомобили, необходими за транспортирането на работната сила до строителните обекти.

Към настоящия момент GamaBuild изпълнява като подизпълнител на немското дружество „RubenPeterAusbau”GmbH новоизграждане на Сградата на Общината в гр. Хамбург, Германия, Техническия Университет Хамбург-Харбург, както и Института по Астрофизика на НАСА към университета ”Георг-Август” в гр. Гьотинген . Друг наш партньор в Германия е „KaufmannHolzbau”GmbH, с който изпълняваме СМР за нови сгради на детски градини в района на гр. Улм, Германия.  GamaBuild е работило и като подизпълнител на “Lindner” AG на обект „FrankfurtInternationalAirport”, Германия.