Акустични тавани и звукоизолация

ПРИЛОЖЕНИЕ

Прилагат се във всички сфери на строителството: в жилищни, обществени и промишлени сгради като офиси, банки, търговски обекти, хотели, ресторанти, басейни, гимнастически салони, фитнес центрове, спортни зали, учебни заведения, болници, лаборатории, санаториуми, промишлени халета, цехове, коридори, жилищни и сервизни помещения и други.

 

 СПЕЦИФИЧНИ СВОЙСТВА НА АКУСТИЧНИТЕ ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

 

 

ВИДОВЕ АКУСТИЧНИ ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

 

 

Консултация на място - инженер от екипа ни посещава обекта ви и прави консултация, като снема специфична информация за вида на сградата, материалите, от които е изградена, дебелини на стени, кухини и комини и ревизионни отвори в проблемните помещения, довършителни слоеве, както и характерът на шума, който искате да изолирате. Той може на място да ви даде данни за проблема и да ви предложи най- вярната информация за това какви материали е необходимо да ползвате за разрешаване на проблема. По- икономичният вариант, който също предлагаме е да изпратите подробни чертежи с гореупоменатата информация на имейл  и случаят ви да бъде разгледан от инженер в нашият офис, който да се свърже с вас за евентуални въпроси и последващо решение.

 

 Проектиране на звукоизлационна система- налага се при по- специфични казуси, когато е препоръчителен задълбочен анализ на ситуацията включващ софтуерни симулации, изчисления и детайлно разглеждане на случая. Проектирането в някои случаи включва поръчкова изработка на детайли и нестандартни материали със специфична геометрия.

 

  Изпълнение - ние можем да  предложим изпълнението на вашият проект и надзора на качеството над крайният резултат. Всеки наш обект се координира от прожект- мениджър, който следи както за качественото изпълнение на звукоизолацията ви и съпътстващите я детайли.